Гювеч в буркани

02/08/2012
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
"Когато зимата решите да изненадате приятно семейството си с гювеч, ще ни благодарите за идеята да си приготвите няколко буркана!"
  • Готвене100 мин.
  • Общо100 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 088
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете по равни количества зеленчуци за всеки буркан и по 1 парче патладжан.

Добре измитите и подсушени зеленчуци нарежете на парчета. Режете всеки зеленчук в отделен съд.

Сварете зеления фасул за 10-15 минути в малко количество подсолена вода.

Разпределете зеленчуците по равно във всеки буркан и ги залейте с настъргани домати.

Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар