Картофено пюре с риба тон

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
446
375
07/10/2017
"Разядка за парти, която се приготвя лесно и гарантирано ще впечатли с вкус гостите "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо862
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода за 15-20 минути.

След това ги обелете и пасирайте заедно с лука, чесъна, оцета, половината от отцедената риба и половината от зехтина.

След като пасирате сместа внимателно прибавете оставащия зехтин, за да се получи гладко пюре.

Прехвърлете в чиния за сервиране, отгоре сложете останалата рибка и поръсете с магданоз, сол и пипер.

Сервирайте върху филийки чеснов хляб.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар