Картофено пюре с риба тон

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
07/10/2017
"Разядка за парти, която се приготвя лесно и гарантирано ще впечатли с вкус гостите "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо700
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода за 15-20 минути.

След това ги обелете и пасирайте заедно с лука, чесъна, оцета, половината от отцедената риба и половината от зехтина.

След като пасирате сместа внимателно прибавете оставащия зехтин, за да се получи гладко пюре.

Прехвърлете в чиния за сервиране, отгоре сложете останалата рибка и поръсете с магданоз, сол и пипер.

Сервирайте върху филийки чеснов хляб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар