Бразилска подправка за месо

18/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811052
"Ароматно и пикантно - вижте как се приготвя прословутата бразилска подправка за месо "
  • Приготвяне5 мин.
  • Общо5 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо224
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно червения лук и го смесете със ситно нарязаните чушки и кориандъра.

Разбъркайте добре сместа заедно със сока от лайм и оставете да престои на хладно поне 30-тина минути.

Сосът е изключително подходящ за печено месо.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар