ezine.bg»Рецепти»Сосове»Дресинг»Червен ароматизиран оцет

Червен ароматизиран оцет

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k8062k
Червен ароматизиран оцет1 / 2
03/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1
"Кулинарни тайни за приятели - вижте как се прави червен ароматизиран оцет"

Необходими Продукти

  • винен оцет - 1 бутилка червен
  • вишновка - 1 ч.л.
  • дафинов лист - 2 - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете в бутилката с оцета вишновката и дафиновите листа.

Оставете оцета да престои на топло място за около 2 седмици, след което го прецедете и налейте в чиста бутилка.

Полученият ароматизиран оцет е изключително подходящ за зелеви салати и рибени супи.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: