Кетчуп от сливи и домати

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
02/09/2017
"Кетчуп от сливи и домати по български, който ще допадне на всички "
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо463
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте зеленчуците и сливите, почистете и ги нарежете на парченца, след което ги смелете с месомелачка.

Посолете сместа на вкус и варете на много слаб огън до сгъстяване. Накрая прибавете черния пипер.

Полученият кетчуп се насипва още горещ в затоплени буркани и се затваря херметично.

Съхранявайте го на студено място далеч от директна слънчева светлина.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар