Млечен кебап с гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
467
405
13/01/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 984
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се оставя да омекне. С него намазваме дъното на йенска тенджера, в която ще печем ястието. Поставяме половината месо, нарязано на хапки и посолено.

Прибавяме половината от гъбите и половината пушено сирене. Поръсваме го с черен пипер и чубрица.

Правим още един пласт от месото, гъбите, пушеното сирене и чубрицата.

Заливаме го с прясното мляко, затваряме капака и печем около един час този млечен кебап с гъби.

Готовия кебап може да гарнираме със сезонна салата.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар