Сос за скара с кетчуп

24/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810956
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • лук - 1 глава
  • вода - 100 мл
  • масло - 50 г
  • ябълков оцет - 3 с.л.
  • кетчуп - 3 с.л.
  • лимони - 1 дебело парче (с кората)
  • сос уорчестър - 1 ч.л.
  • захар - 1 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • черен пипер - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го смесете с оцета, водата, горчицата, захарта, черния пипер и щипка сол.

Прибавете лимона и сложете сместа на котлона да кипне. Варете на тих огън около 20-тина минути. След това го свалете от огъня и махнете лимона. Прибавете маслото и бъркайте до разтопяването му.

Прибавете соса Уорчестър и кетчупа, разбъркайте добре и сложете соса да поври малко. След това го съхранявайте на топло. Този сос е изключително подходящ за свинско месо на скара.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар