Крем-сос с праз

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714312
27/08/2017
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо344
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената бяла част от праза се нарязва на тънки кръгчета и се задушава в загрятото масло.

Добавете бялото вино и задушете сместа за 20-тина минути, след което я разбийте с миксер или я пасирайте.

Свалете соса от огъня и още докато е горещ (но не и врял), го застройте с жълтъка, предварително разбит със сметаната.

Овкусете с естрагон, пипер и сол на вкус. Сосът е изключително подходящ за свинско филе.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар