Свинска чорба с картофи

07/08/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 572
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета. Загрейте в тенджера мазнината и запържете свинското равномерно от всички страни.

Щом месото добре се запържи, добавете скълцания лук и морковите, нарязани на колелца. След като поомекнат зеленчуците, долейте 1/5-2 л гореща вода, добавете черен пипер на зърна, дафиновия лист и кимион на вкус.

Оставете супата да ври, докато месото поомекне и прибавете почистените и нарязани картофи. Доварете до пълна готовност чорбата и овкусете със сол, малко млян черен и бял пипер.

Снемете от котлона и разбъркайте със скълцан магданоз и копър. Поднесете свинска чорба с картофи, гарнирана със сварения яйца.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар