Паста от червено цвекло с хрян

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
471
405
26/08/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо833
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете цвеклото във фурната до омекване, обелете и го нарежете на парчета. След това го смелете с месомелачка заедно с почистената ябълка и хряна.

Прибавете захарта, лимоновия сок, коняка и сол на вкус. Разбъркайте добре и насипете сместа в бурканчета, като отгоре налейте слой олио. Затворете бурканчетата херметично и ги съхранявайте на хладно място.

Пастата е подходяща към месо, риба или пиле.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар