Паста от пиперки и сирене

22/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811565
"Баба обичаше да приготвя дип или паста от червени пиперки, просто май ги наричаше с други имена "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо514
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете чушките, почистете ги от дръжките и семето и ги обелете. Смелете ги с месомелачка заедно със сиренето и ги залейте със сгорещеното олио.

След като изстине, подправете сместа с черен пипер и ситно нарязан магданоз или други зелени подправки по избор.

Съхранявайте получения дип в хладилник, тъй като не е от най-трайните.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар