Фин орехов пай

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147710
15/08/2017
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо736
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното направо със содата за хляб и пудрата захар. Добавете парченцата масло, ванилената захар и добре объркайте.

Добавете жълтъците и направете хомогенно тесто. Тестото покрийте с прозрачно фолио и го сложете на студено за 30 минути.

Извадете тестото и го разточете на кръгъл блат, който трябва да разпределените в тавата. Приберете тавичката в хладилника.

Следва да приготвите ореховото тесто. Разбийте белтъците на сняг и доразбийте със захарта. Добавете към белтъците смлените орехи и шоколада.

Извадете тавичка, разпределете ореховата смес и сложете да се изпече в слабо загряна фурна.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар