Евтина манджа от картофи и лук

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753324
12/07/2012
"Може да се храните хем икономично, хем много вкусно - ние ще ви покажем как "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 572
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на тънки филийки, а чушката на парчета. Загрейте мазнината в тенджера и ги сложете да се запържат.

Добавете брашното, разбъркайте бързо и долейте топлия бульон.

Бъркайте интензивно, докато се получи гъст сос.

Предварително сварените и обелени картофи нарежете и ги сложете в соса. Разбъркайте леко и овкусете сус сол и черен пипер.

Доварете ястието за 5 минути на слаб огън.

Снемете от котлона и разбъркайте със ситно нарязаният магданоз.

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар