Гъбен сос с бекон

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
12/08/2012
"Не се притеснявайте за месото, този гъбен сос с бекон ще се погрижи за него вместо вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 941
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете виното и гъбения бульон в тенджерка и сложете да се варят, докато течността се изпари с 1/3 от обема си.

Добавете 1 ч.ч. сос, останал от печено месо, доматения сок, говеж­дия бульон и черен пипер.

Разбъркайте и оставете сосът да се вари на тих котлон за 10 минути.

Добавете ситно скълцания бекон, предварително запържен на сух тиган за кратко, както и скълцаните гъби, задушени в масло отделно.

Доварете гъбения сос с бекон за 5 минути и накрая овкусете със сол и по желание черен пипер.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар