Пастет от орехи и чесън

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
326
5
809
09/07/2012
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 691
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счукайте орехите. Отделно счукайте в хаванче чесъна с малко сол. Добавете към него орехите и чукайте, докато сместа се хомогенизира.

Добавете предварително накиснатия и отцеден хляб заедно с жълтъка.

Разбийте всичко с миксер и постепенно доливайте олиото при непрекъснато разбиване.

Накрая овкусете разядката с лимонов сок от 1 лимон и настърганата му кора.

Поднесете пастета от орехи и чесън със сварени яйца и малко скълцан пресен магданоз.

Стилен керамичен поднос с шистов ефект-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилен керамичен поднос с шистов ефект
14.00 лв.
10.78 лв.
Виж ››

Станете любимите домакини на вашите гости, поднасяйки им вкусни ордьоври върху стилния керамичен поднос. Той е с шистоф ефект, който го прави още по-изискан и представителен.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар