Супа от фасул с кресон

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
308
5
786
04/08/2017
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо102
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете фасула ден предварително и след това го сложете да се свари в същата вода.

Отделно изпържете листата от маруля в масло, залейте ги с бульон и оставете да се варят за около 10 минути.

Пасирайте зеленчука и боба, а ако е нужно, залейте с малко бульон, овкусете със сол и загрейте отново.

Преди да поднесете супата, объркайте със сметаната и пуснете нарязаните листенца от кресон.

Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
31.73 лв.
Виж ››

Удобна емайлирана тенджера с голям размер, в която може да приготвяте любимите ястия на вашето семейство. Лесна за поддържане, с интересна декорация. Емайлираната тенджера е вашата първа стъпка към здравословното готвене и хранене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар