Парижка салата

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
270
5
784
04/08/2017
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 305
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • говеждо месо - 200 г варено
  • картофи - 300 г сварени
  • яйца - 1 бр. твърдо сварено
  • домати - 2 бр.
  • олио - 3 с.л.
  • оцет
  • горчица
  • каперси - от буркан
  • лук - 1 малка главичка
  • краставички - 1 малка стерилизирана
  • магданоз - 2 с.л. нарязан
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът, лъкът, краставичката и каперсите нарежете много ситно. Към тях добавете горчицата, оцета, олиото, сол и черен пипер и хубаво объркайте.

Говеждото нарежете на тънки порции и полейте с една част от приготвената ароматна смес. Мариновайте за известно време. Картофите нарежете на колелца и също ги мариновайте със соса.

Преди поднасяне вземете подходящ съд и подредете салата на редове - първо сложете ред говеждо, ред картофи и накрая украсете с парченца яйца и домати.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар