Зелена салата с бекон

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
555
10
1k
04/07/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 044
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона на тънки лентички. Сложете го да се запържи леко в сух тефлонов тиган. След това оставете да се охлади напълно.

Накъсайте почистената зелена салата в голяма купа, добавете бекона, крутоните и разбъркайте леко.

Разбийте съставките за дресинга и залейте салатата. Поръсете с настърган пармезан или кашкавал и поднесете.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Галя
Галя
17.06.2013 18:19
Та това си е салата "Цезар"...с малка разлика в дресинга.
0
0