Провансалски сос

29/07/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811006
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо297
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистения лук на ситно. Обелете доматите, след което ги настържете. Нарежете босилека и целината на ситно.

Чесъна пресовайте. Загрейте зехтин и пуснете в него чесъна, лука и целината. Пържете докато видите, че леко поомекват.

Прибавете настърганите домати и босилека, овкусете със сол и черен пипер на вкус. Гответе докато сосът се сгъсти, като от време на време разбърквате.

Прецедете соса и го върнете на огъня да кипне втори път, отстранете веднага след това.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар