Караджорджев шницел

07/07/2017
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо826
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки стек изтънете с помощта на чук, поръсете с малко сол и ставете месото да престои.

Сметаната разпределете по 1/4 върху всеки стек, завийте на рула и набодете с клечки по краищата.

Оваляйте рулата в брашно, разбити яйца, галета и ги пържете в сгорещената мазнина, докато се зачервят.

Поднесете ги топли с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар