ezine.bg»Рецепти»Паста»Макарони на Фурна»Макарони на фурна със сирена и гъби

Макарони на фурна със сирена и гъби

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k324k
Макарони на фурна със сирена и гъби1 / 2
22/06/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
55 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3-4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата до полуготовност и я отцедете. Прехвърлете я в намаслена тава.

Отделно задушете ситно нарязаните гъби в маслото и добавете към макароните.

Прибавете настърганите или натрошени сирена и залейте с разбитите яйца с прясното мляко.

Объркайте още веднъж, като посолите при нужда и добавите черен пипер на вкус.

По желание добавете и други подправки - сушен босилек, малко индийско орехче или къри.

Сложете ястието да се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна до готовност.

Рейтинг

4.5
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: