Овесени бисквити с канела

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
680
10
1k
19/06/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене12 мин.
Общо37 мин.
Порции15-20 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 998
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте в купа мекото масло със захарта, докато се получи кремообразна смес. Добавете при непрекъснато разбиване яйцата и не спирайте да разбивате.

Отделно смесете брашно, овесените ядки, содата, ванилията, канелата, стафидите и орехите. Постепенно добавяйте сухата към течната смес и разбърквайте вече с подходяща бъркалка.

Готовото тесто оставете да престои за 1 час в хладилник. От него късайте топчета с леко мазни ръце и ги приплесквайте.

Подреждайте ги в тава, застлана с хартия за печене. Сложете овесените сладки с канела да се изпекат в загряна на 190 градуса фурна за 10-12 минути.

Метални формички за ефектни сладки 4 бр.
Формички за страхотни лакомства:
Метални формички за ефектни сладки 4 бр.
8.49 лв.
Виж ››

Повече няма да видите намусено личице у дома, защото то ще бъде заето да се усмихва на закачливите форми за сладки, с които приготвяте своите сладки творения. Забавен и интересен дизайн, с който тези форми за сладки ще станат любими и на най-малките у дома.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
15.08.2018 12:09
Страхотни са. Аз, обаче, слагам 1 чаша брашно и стават по-въздушни.
0
0