Пържен кадаиф

ИваИваНовак
10/10/2011
"Десерт убиец на диети "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 263
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата21
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кадаифът се разкъсва на дребно. разбърква се с разбитите яйца и от него с лъжица се пуска в масло, което е силно сгорещено. Пържи се до зачервяване.

Всеки опържен кадаиф се потапя в горещ сироп, в който е сложен канела.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
александра
александра
06.01.2013 20:57
прили4а ми на буба в тината
0
3