Сьомга с ароматно масло

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
27/06/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо404
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 220 градуса. Обелете и нарежете джинджифила, сложете го в кухненския робот.

Измийте кориандъра, отделете няколко стръка за украса, а другите добавете към джинджифила.

Измийте лайма, единия оставете за украса. Настържете кората на другия, изстискайте сок и ги добавете към останалите продукти заедно с маслото, солта и двата вида пипер. Пасирайте.

Оформете получената смес на руло, увийте го във фолио и поставете във фризера. Намазнете тава с олио и наредете филетата сьомга. Намажете ги с останалото олио, овкусете със сол и запечете за 8-10 минути.

Извадете маслото от фризера и го нарежете на дебели филийки. Сложете рибата в 4 чинии, сложете резен масло върху всяка и украсете с резени лайм и кориандър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар