Салата от лук и риба тон

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
274
5
784
10/06/2017
"Раз-два и салата е готова, затова вадете чашите, разлейте и да си кажем Наздраве "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо745
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • риба тон - 100 г консервирана
  • лук - 4 глави испански
  • репички - 1 връзка
  • олио - 5 с.л.
  • лимонов сок - 4 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете репичките и лука и ги нарежете на много тънки колелца.

Рибата тон нарежете на парченца. Смесете всичко и разбъркайте.

Разпределете салата в 4 чинии, като всяка овкусите с лимонов сок и поръсите със сол и пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар