Салата със спанак и лобода

EfrosiaEfrosia
Джедай
468
752
10
1k
10/06/2012
Приготвяне50 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 153
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете спанака и лободата за 30 минути в студена вода с 1 с.л. оцет.

След това изплакнете, подсушете зеленолистните зеленчуци добре и ги накъсайте на едри парчета в подходяща салатена купа.

Добавете нарязаните домати, репички на кръгчета, скълцания стрък зелен лук и фъстъците.

Разбъркайте орехите със зехтина, оцета, сол и черен пипер на вкус.

Полейте салатата с така приготвения дресинг, поръсете с малко сух босилек и поднесете.

Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
7.89 лв.
Виж ››

Стилен и много функционален керамичен пахар с традиционни български мотиви - дълбока паница, в която много салата може да поднесете.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар