Йоркширски пудинг

ИларияИлария
Новак
117
1
205
07/06/2012
Приготвяне140 мин.
Готвене30 мин.
Общо170 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 300
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте много добре в купа брашното, прясното мляко, солта и яйцата.

Получената хомогенна смес сложете за 2 часа в хладилника.

Загрейте фурната на макс. и с олиото намазнете тавата за печене на пудинга.

Сложете я за няколко минути в горещата фурна.

Извадете я и сипете сместа за пудинга в нея.

Пъхнете го да се пече за около 30 минути без да отваряте печката.

Готовия Йоркширкси пудинг охладете за кратко и го поднесете като гарнитура към телешко печено.

Добър вариант е да разпределите сместа за пудинга в малки намаслени форми и да го изпечете така.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар