Паламуд с бяло вино и цитруси

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
07/06/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 909
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре паламуда и го нарежете на едри шайби. Добре ги поръсете със сол и черен пипер. Подредете ги в намазнена тава.

Над тях се разпределят нарязаните лук, чесън, магданоз и парченца масло. Залейте всичко с виното, посолете леко и поръсете с малко натрошени ядки. Отгоре подредете кръгчета лимон и портокал и покрийте тавата с фолио.

Направете 2-3 съвсем малки дупчици във фолиото и сложете да се пече за около 1 час и 15 минути в силно загряна фурна. Поднесете паламуда с бяло вино и цитруси леко охладен.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар