ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинска глава със зеле

Свинска глава със зеле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k5k
Свинска глава със зеле
21/07/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
"Тази свинска глава със зеле ни показва какво означава ястие, което направо ти се топи в устата"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 гр.
  • кисело зеле - 1200 гр.
  • мас - 100 гр.
  • червен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свинската глава се запържва леко.

Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото. Запича се във фурната.

Поднася се топло.

Добре е да се вземе месо от бузите на главата, защото там има повече мазнини.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: