Лук с плънка от шунка и гъби

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
267
5
782
31/05/2017
"Ретро кулинарна идея, от която веднага ще се възползваме "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо402
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете вода със сол и сварете за 10 минути измитите глави лук. Извадете, подсушете и издълбайте, след което обелете лука.

Попарете доматите във вряща вода и ги обелете. Нарежете ги ситно.

Запържете в една част от маслото скълцаната вътрешност на лука, добавете нарязаните гъбки, доматите и задушете, докато се сгъсти.

В млякото накиснете кифлите /или хляб/, намачкайте и разбъркайте с нарязаната ситно шунка, магданоза и сол на вкус. Тази смес сипете при лука. и напълнете издълбаните глави.

Изпечете ги до апетитен загар в умерено загряна фурна.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар