Пълнен телешки език

РадкаРадкаНовак
01/03/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 441
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет.

Като омекне се обелва, разрязва се по дължина и се прави вдлъбнатина, която се пълни с изпържен лук, подправен със сол и черен пипер. Привързва се леко с конец.

Залива се с бульона, в който е врял и се пече на фурна.

След като е готов внимателно махаме конецът, режем на филийки и поднасяме с различни гарнитури.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар