Паниран език

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k7361k
Паниран език
04/01/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар.

След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции и се посолява.

Панира се като първо се топи в брашното, след това в бирата и най-накрая в сухара.

Пържи се в сгорещена мазнина.

Поднася се с парче масло и лимон. подобни рецепти

подобни рецепти

Рейтинг

4
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: