Паниран език

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
04/01/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 668
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар.

След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции и се посолява.

Панира се като първо се топи в брашното, след това в бирата и най-накрая в сухара.

Пържи се в сгорещена мазнина.

Поднася се с парче масло и лимон.

Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
22.99 лв.
Виж ››

Изключително елегантна и качествена бамбукова дъска за презентация. С нея може да подготвите продуктите за гответе или да ги поднесете на своите гости. Кръглата дъска е със слюдено покритие, което ѝ гарантира дълъг живот. Подарете си удобството в кухнята с нашата бамбукова дъска за презентация.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар