Паниран език

04/01/2013
Юлия
отЮлияНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 935
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар.

След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции и се посолява.

Панира се като първо се топи в брашното, след това в бирата и най-накрая в сухара.

Пържи се в сгорещена мазнина.

Поднася се с парче масло и лимон. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар