Каша от лапад и киселец

27/05/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886720
"Да се хванем за зелено? Разбира се, щом е толкова вкусно "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо893
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, оставете да се отцеди и нарежете лапада и киселеца.

В тенджера смесете зеленолистните с маслото, киселото мляко, 3/4 ч.ч. вода, яйцата, и брашното и добре разбъркайте.

Варете сместа на умерен котлон, като разбърквате често - внимавайте да не загори по дъното.

След като омекне лападът, кашата е готова. Може да добавите скълцан магданоз, копър или джоджен - по ваш избор.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар