Лесни пилешки шницели с кашкавал

Боги
Боги
Новак
27/05/2012
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 573
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилето и сложете да се свари в леко подсолена вода. След това го охладете и го обезкостете. Накълцайте месото на малки кубчета.

Разбийте яйцата и към тях добавете настърганият кашкавал, брашното, магданоза, подправките, хубаво разбъркайте и прибавете месото.

Загрейте мазнина в тиган. С голяма лъжица гребвайте от сместа и пускайте пилешките шницели с кашкавал да се изпържат равномерно от двете страни.

Поднесете си с гарнитура от пресни зеленчуци.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар