Лесни пилешки шницели с кашкавал

EfrosiaEfrosia
Джедай
468
824
10
1k
27/03/2020
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 913
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилето и сложете да се свари в леко подсолена вода. След това го охладете и го обезкостете. Накълцайте месото на малки кубчета.

Разбийте яйцата и към тях добавете настърганият кашкавал, брашното, магданоза, подправките, хубаво разбъркайте и прибавете месото за пилешки шницели.

Загрейте мазнина в тиган. С голяма лъжица гребвайте от сместа и пускайте пилешките шницели с кашкавал да се изпържат равномерно от двете страни.

Поднесете готовите шницели с гарнитура от зеленчуци.

Дървен чук за месо, квадратен-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
2.69 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар