Агнешки ребърца Тандури

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
550
417
Агнешки ребърца Тандури
21/05/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции8
"Истинско кулинарно изкушение за ценителите на крехкото агнешко месце - сочни и ароматни агнешки ребърца Тандури"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете кърито с куркумата, кимиона, кориандъра, кафявата захар, горчицата и джинджифила.

Подсушете агнешките ребърца и ги оваляйте в сухата смес с подправки. Оставете да престоят 1 час.

Загрейте скарата и сложете ребърцата върху горещата скара. Запечатайте ги от двете страни за по 2 минути.

След това намалете огъня и печете до готовност. Разрежете ребърцата на отделни котлети и поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: