Сандвич със свинско месо по немски

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
311
288
28/03/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо553
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско филе - 2 бр. (всяко по около 340 г)
  • кисели красавички - нарязани на кръгчета
  • кетчуп - 8 с.л.
  • къри - 1 с.л.
  • морска сол
  • черен пипер
  • горчица - 3 с.л. + още за намазване
  • франзела - 1 бр. дълга
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте скарата на среден огън. Подсушете добре филетата от свинско и ги намажете с горчица, поръсете ги със сол и пипер и сложете на скарата. Печете около 10 минути от всяка страна.

След това ги махнете от скарата и ги покрийте с фолио. Нека постоят така 10-тина минути. Нарежете франзелата на 4 парчета - всяко с дължина около 15 см.

Разрежете и разтворете парчетата, намажете ги с малко горчица. Нарежете печеното свинско на тънко и го разделете на 4 порции за всяка франзела.

Намажете сандвичите със свинско със смес от кърито и кетчупа, украсете с нарязани краставички и поднесете веднага.

По желание може да се добави и карамелизиран лук към Сандвич със свинско месо по немски.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар