Пуешки пържоли с марината от розмарин

17/06/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8705810208
"Сочно, по-сочно, най-сочното пуешко филенце с неустоим сос "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
  • Преглеждания общо2 139
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в найлонов плик всички продукти без филето. Около 60 мл от маринатата отделете и оставете настрана. Добавете в плика пуешките пържоли, завържете и разклатете, за да може месото добре да се покрие с маринатата.

Оставете да се маринова поне час. След това извадете месото и го изпечете на загрята скара, като от време на време го намазвайте с отделената марината.

Свалете от скарата и поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар