Пуешки пържоли с марината от розмарин

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър8715814043
17/06/2017
"Сочно, по-сочно, най-сочното пуешко филенце с неустоим сос "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 836
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в найлонов плик всички продукти без филето. Около 60 мл от маринатата отделете и оставете настрана. Добавете в плика пуешките пържоли, завържете и разклатете, за да може месото добре да се покрие с маринатата.

Оставете да се маринова поне час. След това извадете месото и го изпечете на загрята скара, като от време на време го намазвайте с отделената марината.

Свалете от скарата и поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар