Пуешки пържоли с марината от розмарин

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
411
299
17/06/2017
"Сочно, по-сочно, най-сочното пуешко филенце с неустоим сос "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 937
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в найлонов плик всички продукти без филето. Около 60 мл от маринатата отделете и оставете настрана. Добавете в плика пуешките пържоли, завържете и разклатете, за да може месото добре да се покрие с маринатата.

Оставете да се маринова поне час. След това извадете месото и го изпечете на загрята скара, като от време на време го намазвайте с отделената марината.

Свалете от скарата и поднесете с гарнитура по избор.

Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
38.00 лв.
Виж ››

С голям диаметър и удобна дръжка - този тиган е отличен избор за онези, които готвят за своето семейство

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар