Спанак по царски

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
1
8120
12/05/2017
"Вкус, който наистина е достоен за царската трапеза "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 122
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, подсушете и нарежете спанака. Сварете го в малко подсолена вода, прецедете и оставете да се охлади.

Разбийте в съд мекото масло на пяна и добавете жълтъците от предварително сварените яйца /пасирани преди това/

Към сместа започнете да добавяте лъжица по лъжица студения спанак и разбивайте.

Разредете с малко бульон и бъркайте сместа на котлона до завирането ѝ. Овкусете със сол, пипери и прясно изцеден лимонов сок.

Поднесете спанака по царски към кюфтета, пържоли или котлети.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар