Агнешко паприкаш

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
299
25/10/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо809
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го накисваме в бирата, в която сме изстискали и прецедили доматите, нарязали сме на едро лука и сме добавили сол. Месото престоява 2 часа.

След това го изцеждаме и го пържим в горещото олио и добавяме чесъна. Заливаме с течността , в която е киснало месото. варим. Ако е необходимо добавяме и малко вода. Омекналото месо изваждаме, а сосът пасираме. Пускаме чушките, нарязани на кръгчета.

Продължаваме да варим на тих огън, докато и чушките са готови.

Поднася се топло.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар