Агнешко каша

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
552
417
Агнешко каша
18/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета. Вари се до омекване заедно с парченца морков и лук.

Отделно в маслото запържваме брашното. Когато стане златист цвят се разрежда с прецедения бульон и се бърка докато кипне.

Поднася се с парче месо, подправена със счукан чесън и лимонов сок.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: