Чеснов хляб

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
388
297
05/05/2017
"Вкусно и лесно, няма да пропуснем да кажем, че е и много ароматно "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 474
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чабатата на филийки с дебелина около 2.5 см, но не ги разрязвайте до край. Смесете магданоза, ригана, маслото, чесъна и копъра.

С тази смес намажете двете страни на всяка филийка хляб. Съберете хляба в първоначалната му форма и го сложете върху голямо парче от алуминиево фолио.

Притиснете фолиото плътно около хляба и го завийте в краищата, за да прилепне плътно към чабатата, но все пак оставете горната страна отворена.

Поръсете хляба с пармезана и още сух магданоз. Загрейте предварително скарата, сложете хляба и печете между 30 минути и час.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар