Печен боб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
428
374
11/05/2017
"Да е боб, ама пържен? Неее, най-вкусният боб е изпеченият на фурна "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 642
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете боба от предишната вечер.

На следващия ден го измийте и сварете заедно с нарязания кромид, нарязаните моркови и чушки. Когато е напълно готов, го прецедете и намачкайте с вилица. Сипете олиото и подправете със сол.

Прехвърлете бобената смес в тавичка, намазнена с олио. Отгоре намажете с доматената паста, предварително смесена със ситно накълцаните джоджен и магданоз.

Най-отгоре сложете нарязания на кръгчета праз, поръсете с червен пипер и печете на умерена фурна до готовност.

Кафяво керамично гърне за уникален боб 4.5 литра
Приготвяй си тази рецепта с:
Кафяво керамично гърне за уникален боб 4.5 литра
22.00 лв.
Виж ››

Всяка готварска рецепта за приготвянето на боб трябва да започва така - Взимате едно керамично гърне за боб, останалото са подробности

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар