Задушен сом

Цвети
Цвети
Новак
23/10/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 165
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се приготвя на порции, посолява се и се нарежда в тава, намазана с олио.

От страни се слагат парченца целина, магданозени корени, лук, дафиновият лист и черният пипер на зърна. Залива се с вода и се задушава. По времена задушаването се долива виното.

При сервиране около рибата се поставят задушени гъби и парче лимон.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар