ezine.bg»Рецепти»Основни Ястия»Печени Картофи»Запечени картофи с лук, чесън и мащерка

Запечени картофи с лук, чесън и мащерка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
577
397
Запечени картофи с лук, чесън и мащерка
27/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Дайте ни само половин час и ще ви приготвим уникални запечени картофки с неустоим аромат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на четвъртинки. Намазнете тава със зехтина, изсипете картофите.

Добавете нарязания на пръстени лук и ситно нарязания чесън.

Овкусете със сол, черен пипер и мащерка, налейте още зехтин.

Печете в умерено загрята фурна до готовност, като от време на време разбърквате.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: