Шаран в тенджера

ГериГериНовак
11/03/2010
"От майсторите да го знаете - най-вкусният шаран се прави в тенджера "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 377
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените лукчета се запържват с олио. Прибавя се малко брашно, няколко скилидки нарязан чесън, черен пипер, сол, дафинов лист и бахар.

След като се позапържи се залива с малко вода и бялото вино.

Нарязаната риба се пуска в получения сос и се слага да ври на тих огън.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар