Супа от киселец и лапад

07/05/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 649
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете киселеца и лапада и ги оставете да се отцедят добре, след което ги нарежете.

Загрейте маслото в тенджера и запържете хлебните трохи. Прибавете киселеца и лапада и долейте 500 мл топла вода.

Щом кипне, прибавете накълцания лук, доварете за 10 минути и овкусете със сол и прясно смлян черен пипер.

Разбийте кофичка кисело мляко и застройте супата. Добавете натрошеното сирене и накълцания магданоз, разбъркайте и поднесете в купички с печен хляб.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар