Панирани свински джобчета

26/09/2012
Стефи
отСтефиНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 491
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на филии, начуква се леко на тънък лист.

В единият му край се слагат по малко от кашкавала и сирената, поръсва се с черен пипер, прихлупва се и краищата се начукват.

Потапят се в брашно, разбити яйца и галета и се пържат на слаб огън до зачервяване.

Поднасят се със сос от кисело мляко, сол, счукан чесън и копър. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар