Шоколадово парфе

А.Борисова
А.Борисова
Новак
02/05/2012
"Страхотно шоколадово парфе без печене, което се приготвя толкова лесно, че дори и начинаещите кулинари ще могат да впечатлят близките си "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо21 314
  • Преглеждания за месеца991
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за основата смесете, разбъркайте добре и получената смес разстелете по дъното на тава с подвижни стени.

Накиснете желатина във водата, за да набъбне, след което го загрейте, докато се разтопи, но без да завира.

Разбийте сметаната. Разтопете на водна баня шоколада и маслото за парфето. Охладените желатин и шоколад постепенно се добавят към сметаната и се бърка внимателно.

Така приготвеното шоколадово парфе излейте върху основата и сложете формата в хладилника за няколко часа.

Рейтинг

5 3
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар